Klacht: duurt te lang

op 24 december 2017 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zoek nu al 8 jaar een woning om te verhuizen maar sinds jullie aanpassing kom ik nergens. wanneer ik tot aanmerking kom voor een woning staat er dat ik hierop niet mag reageren. Ook worden woningen met veel slaapkamers weggeven aan iemand die bijvoorbeeld geen kinderen heeft! Ik mag dan alleen reageren op woningen met 1-2 SLAAPkamers wat zeer onlogisch is, omdat ik 3 kinderen heb? dit moet veranderen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er eerlijk woningen worden uitgedeeld. Zo wil ik kunnen reageren op woningen waar ik iets aan heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boujemaa Mataich