Klacht: duurste badkraan werkt niet

op 09 juli 2017 over Grohe in de categorie Badkamer bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kocht de duurste badkraan van grohe. als ze gedurende enkele dagen niet is gebruikt werkt ze niet meer (electronisch) na de stroom diverse keren te hebben onderbroken is het elektonisch deel terug in werking. echter
het is onmogelijk meer dan 37 graden c te bekomen. grohe wil de kraan
niet vervangen door een gewone goedkope kraan.

Gewenste Oplossing:

niet tevreden patstelling

Bericht van Grohe

11 maanden geleden - Goedemorgen, Ik vind het heel vervelend dat u niet tevreden bent met de kraan die u heeft gekocht. Echter kan ik weinig voor u betekenen aangezien Ik van de Nederlandse afdeling ben. Wel heb ik uw bericht door gestuurd naar mijn collega's in Belgie! Groeten, GROHE Nederland

Alle klachten die gemeld zijn door georges g