Klacht: Duur tot een afspraak

op 13 september 2016 over CED in de categorie Schadevaststelling en -onderzoek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ten eerste duurt het erg lang voordat iemand naar de schade kan kijken. Zeer niet flexibel met inplannen. Recht op onmiddellijk hulpverlening wordt niet toegekend.
Ten tweede zijn telefoniste wisselend in hun berichtgeving. Ik heb een oproep gemist van de expert en daardoor de service center gebeld. Aldaar gezegd dat de monteur nog niet bij ons was. Vervolgens blijkt dat dus wel het geval te zijn en heb ik de afspraak gemist en moet ik weer een week wachten tot er iemand naar kan kijken. Telefoniste kan geen inhoudelijke vragen beantwoorden en er is geen mogelijk tot iemand die hier wel meer van af weet.

Gewenste Oplossing:

Als ik snel geholpen wordt en er meer duidelijke communicatie is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CED

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar CED over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CED nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door YCHEN