Klachten over CED

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over CED in de categorie Schadevaststelling en -onderzoek. Bovenaan deze pagina staat het... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 41 klachten nodig voor een plaats in de categorie Schadevaststelling en -onderzoek

0%
9 klachten gemeld
9 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
1.3 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Geachte lezer, Graag wil ik bij deze een klacht indienen over het bezoek van de heer v Gorkom. Ben al meer dan 30 jaar verzekerd en heb keurig een offerte ingestuurd bij de Alliance Opstalverzekering. Voor een stormschade van afgelopen september. De heer... Lees meer

We hebben in 2014 een waterschade gemeld bij de Goudse .we hadden een riool breuk onder de vloer de woningstichting heeft het gemaakt .we hebben het tapijt weggegooid en foto's gemaakt en melding gedaan bij onze assurantie kantoor en twee... Lees meer

slechte klachtenafhandeling

Klacht van op 30 juli 2018 over CED in de categorie Schadevaststelling en -onderzoek

Meer dan 2 maanden geleden. schadeclaim ingediend voor mijn WA verzekering. Kleine schade 47,50 euro. Alle gegevens, waarom gevraagd werd, toegestuurd. Vervolgens hoor je niets meer. Mail gestuurd; geen antwoord. Gebeld; we zijn er mee bezig. slechte zaak. Lees meer

ik heb kopiëren van nota staat duidelijk bedragen van mijn antike spullen die gestolen zijn. ik krijg twee keer bericht. dat ik moet originele nota opsturen. anders sleuten. mijn dossier. ik heb vandaag brief geschreven dat mijn nota en foto's... Lees meer

Inmiddels 6 maanden verder. Nog geen betaling ontvangen van CED. Enige wat ik te horen krijg is we zijn ermee bezig. Daarna hoor je niets meer en moet je zelf bellen en vragen wat de status is. Vervolgens krijg je... Lees meer

Dhr. Henk van der Pal van CED Expertise is bij mij langsgekomen om de schade op te nemen. Na het opnemen van de schade heeft dhr. van de Pal onjuiste weergave van de situatie geschetst en mede hierdoor zijn er... Lees meer

8 maanden wachten op uitbetaling door CED

Klacht van op 21 november 2017 over CED in de categorie Schadevaststelling en -onderzoek

Op 01-04-2017 heb ik een auto schade melding gedaan bij CED. Tot op heden is mijn zaak niet afgehandeld! Echt belachelijk en erg frustrerend! Ik wacht al 8 maanden op uitbetaling door CED om de garagebedrijf te betalen. Regelmatig krijg... Lees meer

Dhr. vd Pal van CED geeft aan dat ik mijn auto "onbeheerd" heb geparkeerd. Mijn auto stond geparkeerd tussen 2 ambassades die goed beveiligd zijn en waar veel politie patrouille is. Dhr. vd Pal beweert dat dit onbeheerd is. Onbeheerd... Lees meer