Klacht: dunnen champignon cremesoep

op 29 januari 2014 over Unilever in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het ovengerecht broccolischotel gebruiken wij die cremesoep om een massa te krijgen, maar deze keer hadden wij een ovenschaal soep terwijl mijn vrouw al een half blik dun eraf had gehaald normaal is het in het blik al dik. Wij zijn nog in het bezit van nog een blik met dezelfde gegevens erop, maar daar heb ik ook mijn twijfels over ik hoor het klotsen
vriendelijke groeten uit Weurt

Gewenste Oplossing:

Een vergoeding voor de slechte maaltijd van de schotel

mijn mening is nog onbekend over Unilever ik hoop op
goede oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unilever

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unilever nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chris den Breejen