Klacht: dumpen van reclamefolders in de zandput in Hulst

op 12 januari 2014 over Shopgo in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de zandput in Hulst ligt al meer dan een week, een heel pak reclamedrukwerk in het water. Het is duidelijk dat de bezorger echt geen zin had om deze te verdelen. Dit is al meermaals gebeurd, en soms worden de stapels in de bossen gegooid. Maar nu dus in het water, en dit kan men blijven zien, omdat deze per huishouden verpakt zijn in plastic.

Gewenste Oplossing:

Graag dit pak uit het water halen, en de betrokken bezorger zijn ontslag aanbieden. Zo'n dingen doet men niet. Ik heb nog liever dat hij het papier verbrandt in zijn open haard als hij geen zin heeft, maar de natuur naar de knoppen helpen, dit is een stap te ver.
Ik weet niet welke firma instaat voor de verdeling. zou ik de naam en tel nummer hebben zou ik zelf melding kunnen doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shopgo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shopgo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door duupenvai