Klacht: Dubbele Libelle’s ontvangen.

op 22 mei 2021 over Libelle in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb meerdere klachten, maar laatste klacht is,…
Na een verandering in mijn abonnement, 4 weken geleden, kreeg ik een nieuw abonnee nummer op de Libelle. Sindsdien krijg ik 2 Libelle toegestuurd. 1 met het oude, en 1 met het nieuwe abonneenummer. Ook na een telefoontje met de klantenservice is het niet veranderd. Mijn angst is, dat beiden in rekening gebracht gaan worden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer deze klacht wordt opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Libelle in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Libelle een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Libelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trees Oort