Klacht: Dubbele betaling

op 30 november 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het invullen van de gegevens, (maten gewicht en ontvanger van het pakket) is er met de Ideal betaald. De betaling is wel gelukt en vervolgens komt er een interne foutmelding van de website en krijg ik geen mogelijkheid om een verzendlabel te printen. Daarna heb ik dezelfde handeling nog eens gedaan en toen lukte het wel. We konden toen twee keer het verzendlabel printen.

Gewenste Oplossing:

Zodra er een bedrag van 3,95 terug wordt gestort op mijn girorekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zilverjane@ziggo.nl