Klacht: dubbele betaling

op 26 december 2012 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in april heb ik de smart pen besteld,via domicilering moest ik betalen maar is het misgelopen(was niet mijn schuld)maar ik kreeg dadelijk een aanmaning om te betalen wat ik ook gedaan heb(spijtig)daarna is de domicilering toch doorgegaan dus dubbele betaling.Ik heb in mei een eerste telefonisch contact gehad,daarna heb ik nog 8 keer gebeld en kreeg steeds de belofte dat het geld terug gestort werd.Tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen tot mijn grote ergenis.Ik weet niet meer wat ik moet doen om mijn geld terug te krijgen.Is dit jullie klanten service.Ik heb ondertussen contact opgenomen met testaankoop,deze wachten nu op reaktie op deze mail voor dat ze verdere stappen zullen ondernemen.

Willy Carmans 3580 beringen

p.s de smart pen is ook nog bedrog,het werkt niet.

Gewenste Oplossing:

gewoon mijn geld terug krijgen dat dubbel is betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TEK TV SHop

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TEK TV SHop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door willy carmans