Klacht: Dubbel betaald.

op 20 mei 2017 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In februari 2017 benaderd door medewerker. Wilt u In Plaats van de krant op zaterdag ook op vrijdag met een kleine meerprijs. Is toegezegd. 21 februari zou ik een mail hebben gehad maar aan wie? 24 februari is het nieuwe abonnement ingegaan. 13 mei en vandaag heb ik de krant dubbel gehad. Eerste keer dacht ik dat het een vergissing was maar vanmorgen gebeld omdat ik nu het idee had dat het niet klopte. Blijkt dat we vanaf februari zowel de zaterdag alsmede de vrijdag en zaterdagkrant hebben betaald. We zouden dus vanaf februari 2 keer de zaterdagkrant hebben gehad wat niet zo is want anders had ik eerder aan de bel getrokken. !!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als: ik de mail van 21 februari krijg.

En het teveel betaalde geld van het zaterdagabonnement teruggestort wordt.

Alsmede de zaterdagkrant per direct gestopt wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Telegraaf in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Telegraaf een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Telegraaf

Heeft op 22 mei 2017 om 12:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Gezemer,

Bedankt voor uw bericht waarin u aangeeft een dubbel abonnement te hebben.

Ik zie dat u inmiddels ook telefonisch contact hierover heeft opgenomen en dat uw dubbele abonnement wordt beëindigd.

Ik wens u nog een prettige dag.

Hartelijke groet,
MvS Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door Greetbezemer