Klacht: Drukte en storing!

op 17 augustus 2016 over Walibi Holland in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

17 augustus ben ik met mijn partner naar Walibi geweest, het park is mega druk en de wachttijden lopen tot 3 uur op. Een wachttijd van 1 uur kan k nog begrijpen maar het is zo druk op het park dat ik in de tijd dat ik er ben 3 attractie heb gezien. En daar betaal je zoveel geld voor. Er zijn veel storingen heb je heel lang in de rij gestaan en dan word je vriendelijk verzocht de rij te verlaten omdat er storing is. Ik vind het schandalig.

Gewenste Oplossing:

Restitutie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Walibi Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Walibi Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Celinec