Klacht: Driven on air deo werkt niet

op 20 december 2017 over Therme in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste therme.dit is mijn 2de poging om.een.klacht in te dienen aangezien ik bils van jullie hoor beetje jammer.ik heb nu 2x een deo driven on air gekocht maar deze werken.dus niet al na 2x spuiten.komt er niks meer uit.beetje jammer want is heerlijke geur en.aangezien ik niet tegen drijfgassen kan.leek mij dit de oplossing.wat nu??code is baliflower e nr is 8714319936654 gele code is140832143

Gewenste Oplossing:

Miss een goede deo toesturen?vind de geur heerlijk en het doel ook mvr gr nicky meesen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Therme over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Therme in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Madeliefje2310