Klacht: dreiging met incasso

op 26 juli 2017 over Weekendje Genieten in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reeds vroeger een probleem gehad , na telefonisch benaderd te zijn door deze firma, wed er éénmaal een bedrag van mijn rekening gehouden. Heb toen duidelijk laten weten dat ik NIKS wilde van deze firma . Alles zou in orde zijn: geen zorgen meer: hoefde niks meer te betalen. Nu vandaag terug telefoon met een zogezegd openstaand bedrag , en dreiging met incasso !

Gewenste Oplossing:

Als ik eindelijk eens verlost ben van "weekendje genieten" . Mijn gegevens zijn blijkbaar gekend onder rosita.bral@skynet.be maar ik raak zo niet "binnen". Daarom gebruik ik een ander adres. Hopelijk daar nu ook geen "dreigingen"

Alle klachten die gemeld zijn door Rosita Bral