Klacht: Dreiging met incasso 11/2017 geen diensten afgenomen

op 11 augustus 2017 over Weekendje Genieten in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net gebeld door weekendje genieten 11/08/2017 dreiging met incasso !! Ik ben om precies te zijn op 13 juni 2016 gebeld door weekendje genieten met de vraag als ik geïnteresseerd zou zijn in een weekendje weg met leuke kortingen die ik per mail zou ontvangen waar ik mee akkoord ging. nadat ik de mail had ontvangen heb ik meteen binnen het termijn duidelijk gemaakt niet geïnteresseerd te zijn.
Was toen afgehandeld en nu Dreiging met incasso Bedrag 195 EURO Deurwaarder 400 EURO.

Gewenste Oplossing:

Niet meer lastig te worden gevallen door weekendje genieten,
en incasso vernietigen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Weekendje Genieten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Weekendje Genieten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door oplichtersweg