Klacht: Dreiging deurwaarder

op 13 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd vandaag 13 feb 2018 gebeld door direct solutions met de mededeling dat ik 182.40 moest betalen voor in maart 2016 geleverde e-mail voor een hotelovernachting en een diner. De meneer aan de lijn, die zéér onduidelijk praatte en mij zijn naam niet duidelijk wilde vertellen, was drammerig en dreigde gelijk met een deurwaarder. Ik kreeg gelijk een mail met twéé dagen de tijd om te betalen….
Ik voel mij hierdoor zeer bedreigd… heel vervelend….

Gewenste Oplossing:

Als door soort acties gestopt en bestraft worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eveline.Muller