Klacht: Dreigen met incasso burau

op 12 oktober 2017 over Buy 2 Fly in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden kreeg ik een telefoon met een hele uitleg waar ik zelf geen spelt kon tussen krijgen … daar die persoon maar bleef ratelen dacht ik ik lees dit wel in hun mail dat ze sturen …
Deze morgen krijg ik na een maand een telefoon dat ik 96 euro moet betalen of dat ze een incasso bureau erbij betrekken, ik heb tot deze avond om te betalen. Ik zeg dat ik deze mail niet heb ontvangen en blijkbaar moeten ze hem dag nadien gestuurd hebben en zat ie tussen spam waar ikzelf nooit naar kijk. Ie zegt dat ik verantwoordelijk ben voor mijn mails en spam… nu ie dreigde terug met incasso bureau en dat ie mij nog een mail wil sturen met de gegevens en de voordelen … een arrogantie op zijn eigen . Ik gooi neer en i.e belt mij terug met de vraag ga je ni betalen of niet…
Ik weet nu niet wat ik moet doen om daar van verlost te geraken ..

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een oplossing weten als ik al dan niet moet betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Buy 2 Fly

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Buy 2 Fly nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Langeraet