Klacht: Draadloze Samsung telefoon lader

op 20 juni 2018 over Telefoon-batterij.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kocht een draadloze samsung lader bij hun waarvan het indicator lampje het niet deed. Ik moest het maar terug sturen voor garantie. Echter de verzendkosten waren voor mij. Kreeg daarna wel een goede lader maar vindt dat zeer slecht. Dan stelt dat QC passed stickertje ook niets voor als je kapotte zaken opstuurt en daarmee de klant op kosten jaagd. De kosten willen ze ook niet vergoeden en dat is volgens hun Europees zo geregeld.

Gewenste Oplossing:

Als de oplader na een week stuk was gegaan had ik er vrede mee gehad maar deze was stuk bij aankomst. En dus vindt ik dat de verzendkosten niet voor mijn rekening horen te zijn. Als mijn verzendkosten terug betaald worden ben ik tevreden.

Alle klachten die gemeld zijn door Qpertje