Klacht: Door spoelen van toilet

Mevr.van deest op 04 september 2021 over SAFS Sanitair & Onderhoud in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beld click bedrijf krijgt safs onderhoud thuis voor nog geen 5min.doorpompen .krijgt blanco factuur die je moet ondertekenen.ziet later de factuur wat er staat bedrag is aardig hoog voor een paar keer pompen.telefoonnr gebeld die ik woensdag gebeld heb zeggen zij dat ik niet gebeld heb en geen afspraak gemaakt heb.wil graag dat het een redelijk bedrag wordt die ik betaal.

Gewenste Oplossing:

Dat het een redelijk bedrag wordt en niet zo\'n hoog bedrag voor nog geen 5min.pompen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SAFS Sanitair & Onderhoud nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr.van deest