Klacht: door fout navigatieadres alsnog naar P3 moeten rijden en vlucht bijna gemist!

op 12 oktober 2017 over Quick Parking in de categorie Parkeren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Allereerst konden we het adres niet vinden, na 10 minuten zoeken (er staat werkelijk nergens een bord of aanwijzing) zagen we een parkeerterrein met de quickparkingvlag, parkeerden daar, wachtten op de shuttle die na 20 minuten aankwam, bleken we niet op het juiste terrein te staan! Alsnog als een gek naar Shiphol parking P3 geraced (extra kosten achteraf 102 euro voor 8 dagen!!) Ondertussen vertrok de vlucht al bijna, mijn man kreeg bijna een hartaanval want moest de stewardess letterlijk roepen met al half dichte deur van het vliegtuig, onze koffers werden er al uitegehaald, na veel praten toch gelukt om nog mee te gaan. Dit dus nooit weer! Ik wil mijn geld terugvragen voor de van te voren betaalde maar niet gebruikte parkeerplaats maar kan ook nergens een klachtenprocedure vinden, vandaar dat ik dat hier doe.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terugkrijg voor de niet gebruikte reservering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Quick Parking over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door mbreteler@hotmail.com