Klacht: Dlc 2 thema

op 21 mei 2016 over Activision in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb een week geleden de dlc 2 gekocht waarbij je de nieuwe zombie map krijgt en de nieuwe multiplayer maps en als bonus krijg je ook nog het zombie thema, alleen ik kan thema niet downloaden want dan zegt hij dat ik geen seasonpass heb, dat klopt maar je hebt er niet oer see een season pass voor nodig je moet gewoon de dlc kopen.
Ondanks dat ik de dlc heb gekocht heb ik het thema niet maar de zombie en multiplayer maps wel dat vind ik raar.
Met vriendelijke groet Jeroen Engels

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het dlc thema wel krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Activision

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Activision nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeroen engels