Klacht: div. nieuwsbrieven Winbymail

op 26 september 2017 over WinByMail in de categorie Websites - Korting, voordeeltjes en aanbiedingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij misschien ooit eens ergens voor ingeschreven en ontvang nu steeds nieuwsbrieven van WinByMail. Ik kom er echter niet vanaf. Als ik mij voor de ene nieuwsbrief afmeld dan krijg ik van een nieuwe actie van ze een andere nieuwsbrief waar ik mij NIET voor ingeschreven heb. Ik kom niet van ze af.

Gewenste Oplossing:

dat ik mij kan afmelden voor ALLE mails/nieuwsbrieven van WinByMail en ook van nieuwe acties geen nieuwe mail/nieuwsbrief krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over WinByMail

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over WinByMail nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PeterBil