Klacht: digitale weegschaal

op 13 juli 2017 over 24DealStore in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week een digitale weegschaal besteld voor de medicatie van mijn hond, alvleesklier enzymen. Hij deed het een paar dagen en is kapot. Heb ze een mail gestuurd maar krijg geen antwoord. Ik heb dat ding nodig want mijn hond is ziek en moet de precieze hoeveel heid enzymen hebben, ik zit in de bijstand en heb ook niet veel geld, help me aub, grtz Annette Eikmans

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe weegschaal krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 24DealStore

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 24DealStore nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annette Eikmans