Klacht: digitale fotografie

op 17 oktober 2016 over Lecturama in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de hele cursus digitale fotografie te hebben afgenomen en betaald . Heb ik een bon ingevuld voor een gratis camera.
Via de ticket heb ik mijn beklag gedaan. Ze zouden mij de camera binnen 2 weken aangetekend opsturen maar ik heb nooit iets ontvangen. Inmiddels zijn we bijna 5 weken verder. Wat moet ik doen ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Als de camera binnen is en alles naar tevredenheid is opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lecturama

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lecturama nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lecturama in behandeling genomen

Bericht van Lecturama

1 jaar geleden - Geachte mevrouw Keller, Zoals besproken heeft u de camera al enige tijd geleden ontvangen. En is alles na tevredenheid. Mochten er nog vragen zijn , kunt u ons mailen op lecturamaklantenservice@lecturama.com Met vriendelijke groet, Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Marjan Keller