Klacht: Diefstal dmv pinautomaat

op 29 september 2016 over Esso Express in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

28 sept 2016 Euro 95 getankt met mijn motor BMW K100 bij Esso Express Utrechtseweg De Bilt. Geen tankbonnetje ontvangen. Max tankinhoud van motor is 25 liter. Precieze aantal getankte liters weet ik niet maar ik schat hoogstens 20 l te hebben getankt. Betaald met Visa card. Kennelijk is er geknoeid aan pinautomaat. Graag restitutie van Euro 122 en SNELLE correctie van de pinautomaat (eerste links bij binnenrijden station, uitgifte diesel en Euro 95.

Gewenste Oplossing:

Restitutie geld en bericht wat loos was met automaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esso Express

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esso Express nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alahander