Klacht: Deze quiz is voor jou app

op 08 maart 2020 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteravond weer. Meegespeeld. Ik ben altijd zo blij voor degene die al het geld krijgt! Ik doe dus ook mee met de app. Maar gisteravond had ik vraag 1 in de 3 de ronde goed (M van Mozes) en deze werd door de app fout gerekend. Vraag 9 had ik ook goed. Zelfde verhaal. En bij sommige vragen kan ik niets invullen. Buiten het feit dat ik het leuk vind om mee te doen, frustreert dit wel. Is dit jullie bekend?
Ik hoop iets te horen.

Vriendelijke groet, Liliane Goosmann
[email protected]

Gewenste Oplossing:

Als de app naar behoren werkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paardloos