Klacht: Deurwaarder voor niks…

op 29 december 2017 over CJIB in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een deurwaarder gehad van morgen voor het dragen van geen gordel alleen had ik daar bezwaar voor aangetekend vorig jaar augustus 2016 dit is afgewezen? Alleen daar komt het de post daar over heb ik nooit ontvangen ook niet de verhogingen cjib blijft volhouden dat ik die wel heb gehad…. ze zeggen zelf dat ik een betaal regeling heb getroffen… ook dit is niet waar als je naar de site gaat van het cjib kan je heel simpel met een burgersurvisnummer al een regeling treffen en daar heb je geen DigiD bij nodig. Dit vindt ik al helemaal niet kunnen.. dus zo wordt 140 dus 473 geen post uiteindelijk deurwaarder….

Gewenste Oplossing:

Alle kosten lasten vervalen van de deurwaarders en verhogingen had me gordel om... maar goed 140 euro plus de administratie kosten 149 wil ik betalen meer niet... wist negens van

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door CJIB in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat CJIB een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CJIB

Heeft op 09 februari 2018 om 12:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Rvm1976