Klacht: deurbel werkt niet altijd

Hyperion63 op 14 december 2021 over Honeywell in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook mijn draadloze deurbel werkt niet altijd. Las hier dat het mogelijk aan de kou kan liggen en dat kan wel eens waar zijn. Ik had het drukknopje naar binnen gehaald en na een tijdje in warmere omgeving deed deze het plots weer. Na een nachtje buiten weer niet. Jammer want het is een goede kwaiteit verder. En prettig geluid en licht.

Gewenste Oplossing:

Als de bel het altijd blijft doen en niet alleen in de zomer :-)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Honeywell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Honeywell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hyperion63