Klacht: defecte wasmachine geleverd

op 01 mei 2019 over BBC in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nieuwe wasmachine gekocht en ontvangen op 07-03-2019,deze vertoont kuren,ik heb al 3 keer kontakt opgenomen met BBC en deze beloofde me dat ik terug gebeld zou worden,maar tot heden geen reactie,ik heb hier zo de balen van,de machine draait soms wel 4 uur en dat kost toch aardig wat energie en mn handdoeken vertonen ondertussen slijtage

Gewenste Oplossing:

Als ze de wasmachine omruilen naar een exemplaar dat naar behoren werkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BBC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BBC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mikedejong25