Klacht: Defecte staafmixer Braun type 4199

op 01 juni 2016 over Braun in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heel jammer dat deze staafmixer kapot is, het begon met de veiligheidsschakelaar aan de bovenzijde die niet reageerde en 5 maanden later deed hij helemaal niets meer. Ik heb hem 2 jaar en 3 maanden gehad en voor ongeveer €99,- aangeschaft. Zelfs het repareren kan niet, de fabriekant heeft het zo goed bekeken!! Eenmaal kapot dan kan je een nieuwe aanschaffen, ze hebben het zo in elkaar gezet dat als je hem eenmaal opent dat je er niet veel mee kan… Hiervoor hadden we een oude Braun staafmixer die we zeker 20 jaar oud is. Groot verschil!!!! Dus wat mij betreft geen aanrader voor deze generatie Braun staafmixer!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als deze staafmixer nog een aantal jaren had volgehouden en nu is hij net over de garantietermijn defect... Dus dit vind ik zeer spijtig

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Braun

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Braun nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Najim