Klacht: defecte Canon camera na 3 weken Canon SX 540 HS

op 06 oktober 2017 over Canon in de categorie Digitale Imaging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de Canon gekocht en was erg enthousiast de eerste dagen.na 3 weken in bezit tijdens de vakantie is de camera spontaan gaan flippen. Hij ging spontaan aan/uit, van terugkijken naar opnamestand. Er viel geen enkele wijziging in aan te brengen en konden daardoor helaas geen foto’s meer maken.Dit vind ik niet professioneel van Canon dat dit is gebeurd, ik heb helaas geen foto’s van mijn heerlijke vakantie.Ik ben nu het vertrouwen in Canon kwijt.
Hopelijk worden andere mensen dit probleem bespaart

Gewenste Oplossing:

ik heb de camera inmiddels ingeruild

Alle klachten die gemeld zijn door greek