Klacht: Defect product

lindajoppen op 22 maart 2021 over Trekpleister in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Defect product ontvangen, dekbedovertrek. Contact opgenomen met de trekpleister en ik moet het product maar in de winkel komen retourneren. Deze ligt niet in de buurt, vandaar dat we online bestellen. Ook vanwege corona en een recente zwangerschap wensen wij niet in de winkel te komen. Nu moet ik het opsturen is het idee van de trekpleister, waarvoor ik dus ook in de supermarkt of postkantoor moet komen. De klant opzadelen met het probleem dat ze zelf defecte producten leveren. Ronduit schandalig. Baggere service.

Gewenste Oplossing:

Nieuw product opgestuurd krijgen of tegemoetkoming.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trekpleister

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trekpleister nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lindajoppen