Klacht: deel bestelling geen geld terug

op 25 juli 2017 over Tommy Hilfiger in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hele tijd geleden een bestelling geplaatst en netjes binnengekregen. helaas beide bestelde items terug gestuurd via de winkel in Den Bosch. Nu kreeg ik gister een mail dat ik maar 1 item retour heb verzonden, en het andere item, a 130 euro, valt daar niet onder. Eerder contact gehad met de winkel in Den Bosch die me niet kan helpen. Ook contact gehad met de klantenservice, na 35 minuten gewacht te hebben totdat ik iemand aan de lijn kreeg, maar die kwam ook niet met een oplossing.

Gewenste Oplossing:

Het bedrag van 130 euro terug krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tommy Hilfiger

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tommy Hilfiger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chantal...