Klacht: decomode laminaat kingsize faro

op 21 juni 2017 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een waardeloos kliksysteem is dit. Je krijgt ze aan de kopse kant er niet mooi aansluitend in. Ik heb nu aan alle kopse kanten een randje omhoog staan! Ik heb al meerdere verhalen gelezen op de praxis website over dit laminaat! Dat dit laminaat slecht aansluit is al ruim een half jaar bekend bij de praxis, en toch verkopen ze het nog.Ik vind dat de fabrikant of de praxis met een tegemoetkoming moet komen! Je verwacht voor zo`n prijs toch echt wat goeds!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als het probleem niet opgelost kan worden een deel van me geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Vermithrax

1 jaar geleden - Nog steeds geen oplossing van de praxis!

Alle klachten die gemeld zijn door Vermithrax