Klacht: De maestro premium chicken burger

op 06 november 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb het net te horen gekregen en het raakte me in m’n hart. Het deed gewoon pijn om te horen en de immense teleurstelling sloeg direct toe. Letterlijk de enige lekkere McDonalds hamburger, namelijk de maestro premium chicken burger is verdwenen uit het assortiment van de McDonalds Venray in Limburg. Dit vind ik erg jammer omdat dit naast de chillichicken de enige lekkere fatsoenlijke hamburger met een fatsoenlijk stuk vlees. Ik vind daarom jammer dat ik niet meer van deze goddelijke heerlijkheid kan genieten in de McDonalds. Ik hoop met heel mijn hart dat deze binnenkort weer te verkrijgen is, gezien dit de beste burger is die McDonalds ooit op de markt heeft gebracht sinds mijn geboorte.

Gewenste Oplossing:

Als de maestro premium chicken burger weer te verkrijgen is in de McDonalds in Venray

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maestroburgermoetterug