Klacht: de koop zegels.

op 12 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik spaar de koop zegeltjes van de jumbo bij een vol boekje krijg ik 26 euro. maar als ik de lossen velletjes in lever dan krijg ik pervelletje 2 euro 60 .als ik dat doe kom ik uit op een bedrag van 59.80.wand er zijn 23 velletjes en 2,60 x 23=59,80 VOLGENS MIJN VERDIENEN JULLIE ER ZON 33 EURO 80 OP. ZOU GRAAG EEN EERLIJK ANTWOORD WILLEN HEBBEN .ANDERS ZOEK IK HET VERDER UIT.VRIENDELIJKE GROETEN GROETEN ,W.J. FRANKEN . OOSTERBEEK.

Gewenste Oplossing:

IK BEN TEVREDEN ALS IK EERLIJK ANTWOORD KRIJG .DUS GEEN 26 EURO MAAR 59 EURO 80.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door willie Franken