Klacht: de etos spaarkaart

op 15 oktober 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

handdoeken sparen via de etos spaarkaart. Ik ben nu een paar maal in de winkel geweest om te weten hoeveel punten ik heb en ik wilde ze verzilveren. De punten zijn voor de casesier vaak niet te zien. Nu moest ik mij zelf eerst aanmelden om ze te kunnen verzilveren. Nu stonden de punten wel op de bon. Maar ik mis ook een heleboel punten van vorige boodschappen. Geef mij de zegeltjes maar terug. Of een beter werkend systeem.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn gespaarde punten altijd kan inleveren. En niet verplicht ben om mij te laten te melden om ook van de voordelen te kunnen genieten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lieve Ingrid