Klacht: De brief verstuurd 6 september naar mij

op 21 september 2017 over Havensteder in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een brief ontvangen dat in de toekomst ook de warmte afgifte via de leidingen betaald moet worden maar ik woon op de veertiende etage en heb geen leidingen naar boven en alle bewoners van de veertiende hebben altijd problemen met de verwarming in de winter is het altijd ijskoud dus extra betalen is zo onterecht en oneerlijk

Gewenste Oplossing:

Ik zou bijna zeggen een vergoeding voor de kou elke winter zeker geen verhoging van de kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door a.bernard