Klacht: De alle slechts McDonalds van Nederland

op 02 mei 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon vlakbij de mcdonalds die bij World of food is gevestigd in Amsterdam maar probeer daar niet te kopen. De personeel is onvriendelijk, niet geïnteresseerd, klets de hele tijd met elkaar, uitgebreid over de weekend vertellen aan elkaar enzo en de wacht tijden is belachelijk lang. Ik stond net 10min in de rij voor de drive-thru voordat ik bij de bestelpal kwam om mijn bestelling door te geven en dan nog 20min in de rij boor dat ik kon betalen. Hoezo is dit fast food; ik sta al 30minn in de rij voor een burger en hebt nog niks….

En wil je niet meer bestellen omdat het eeuwen duurt kan je niet eens wegrijden uit de rij!

In totaal ben ik 30min kwijt geweest. Dit is niet te geloven. Ik ga ook nooit meer bij die mcdonals!

Gewenste Oplossing:

Nooit!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lherman