Klacht: Database kemteken klopt niet.

op 17 februari 2018 over Auto-Onderdelen24 in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kijk uit met bestellen op kenteken, hun database vertoont veel fouten en bij onderdelen die je moet bestellen kun je niet klakkeloos op hun gegevens bestellen. Alle gegevens klopten in mijn geval incl. motornummer. Ook al toon je aan dat hun gegevens niet kloppen krijg je het verwijt van ja maar had je jou chassisnummer maar moeten vergelijken . In mijn geval was “goedkoop duurkoop” want ik zit nu met een setje 12 v terwijl ik 5 volt nodig ben, weg 70 euro. Gelukkig was het bij mij niet andersom met de spanningen anders had ik aanzienlijke gevolg schade gehad.

Gewenste Oplossing:

zorg dat je de gegevens aanpast.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto-Onderdelen24

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-Onderdelen24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door g huiting