Klacht: Dagje uit voor 4 volwassenen

op 03 april 2013 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er was mij bij de bankgiroloterij een dagje uit beloofd voor 4 personen, krijg ik mijn kado thuis, en wat blijkt…het is een entreebewijs voor 2 volwassenen en 2 kinderen, tot welke leeftijd staat er niet bij vermeld, maar ik heb geen kinderen die ik daar mee naar toe kan nemen,wel een bevriend echtpaar dat dolgraag een dagje mee uit wil, omdat wij en ook hun, van een wao uitkering rond moeten komen waren wij dolgelukkig dat we met zijn vieren een dagje uit gewonnen hadden!

Gewenste Oplossing:

Nog een entree-kaart voor de tuinen van Appeltern voor 2 volwassenen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hond-pucky