Klacht: CV gaat niet aan

op 07 oktober 2016 over Remeha in de categorie CV Ketels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik de kamerthermostaat(sence) omhoog draai moet de ketel aanslaan. Dit gebeurd niet. Als ik de ketel op handbediening zet slaat hij wel aan. De ketel doet het dus wel. maar reageert niet op de sence. Foutmelding E4 d9. Druk is 1,5 bar. Tapwater wordt ook warm. Wat kan er fout zijn? Ik heb al een fabrieks-reset geprobeerd, geen resultaat.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet wat het is en op kan lossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Remeha over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Remeha in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Remeha een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Remeha

Heeft op 07 oktober 2016 om 12:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Mispel