Klacht: Cursus dvp examen

op 06 februari 2018 over ProRail in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,

Zojuist heb ik een examen afgenomen van jullie waarbij ik steeds teveel vragen fout had. Maar dat terwijl ik bij heel veel vragen nieteens heb kunnen leren omdat het er niet eens in voorkwam. Ook bij de training op dezelfde ochtend heb ik niks gehoord over die vragen. Er stonden vragen bij waarbij ik nog nooit iets heb gezien of gelezen. Terwijl ik wel de hele oefening op internet heb gemaakt en de toets daar voldoende had afgerond.

Gewenste Oplossing:

Waarschijnlijk moet het bestand aangepast worden omdat ik die vragen nooit heb kunnen leren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ProRail

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ProRail nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yorink