Klacht: Cruise met een bus

op 18 augustus 2017 over OAD reizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We boekten een 7-daagse Rijn-cruise, maar hebben maar 1,5 dag en 1 nacht gevaren. Veel busvervoer i.p.v. varen, en de boot lag vaak ver buiten het centrum van te bezichtigen plaatsen aangemeerd……dus ver lopen. We zouden in Straatsburg starten met varen, maar de boot bleek te lang voor de sluis daar, wat bekend was bij Oad. Een busexcursie naar Straatsburg was de ‘oplossing’. Een hele dag extra in de bus, of op de stilliggende boot. Jammer.

Gewenste Oplossing:

Oad had eerlijk moeten zijn voordat de reis begon. Minimaal excuses voor een reis die niet de cruise ervaring bood zoals beloofd was.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OAD reizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OAD reizen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Groeten van Max

2 maanden geleden - Hallo, mijn naam is Luiza. ik werk voor het televisieprogramma groeten van Max, een consumentenprogramma dat misstanden op vakantie aan de kaak stelt. Ik zou graag willen weten of uw klacht inmiddels is opgelost. Zo niet, dan kunnen wij u wellicht helpen. Zou u mij willen mailen op groetenvanmax@tuvalu.nl? Alvast bedankt. Groet, Luiza Redactie Groeten van MAX

Alle klachten die gemeld zijn door Ellybosman