Klacht: coronus virus, speelbos

op 21 maart 2020 over Handhaving vlaardingen in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoe kan het dat in deze tijd het klauwterwoud nog open is, terwijl alle evenementen zijn afgezegd. Als ik er langs rij zie ik de auto,s dicht geparkeerd wegens de drukte. Is dit niet vragen om moeilijk heden, Verzorgingshuizen dicht, ouderen geen bezoek, maar kinderen en ouders mogen die wel allemaal samen komen? Moeilijk te begrijpen, of is vlaardingen vrij van het virus?

Gewenste Oplossing:

Als het sluit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Handhaving vlaardingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Handhaving vlaardingen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door misty- standbij