Klacht: Corona maatregelen winkel

op 17 april 2020 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In elke supermarkt staat er iemand die mandjes en karretjes schoonmaakt. Tenslotte willen we veilig winkelen en hygiëne speelt hier in een hoofdrol.

Je word verplicht een mandje of wagen mee te nemen maar ik zie vieze mandjes bij schone mandjes gezet worden. Er is geen overzicht niemand let hier op . Ik heb meerdere keren hier in de winkel aangegeven dat dit gebeurt maar vooralsnog verandert er niks.
Verplicht daarom mensen niet als je zelf de zaakjes niet op orde heb..ik vind dit persoonlijk schandalig, vooral omdat ik weet dat in dit dorp meerdere besmettingen zijn ..deze coop is in ameide gevestigd

Gewenste Oplossing:

Hygiëne en schoonmaak zie vorig punt

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Coronaklacht