Klacht: CoolBlue zelfde dag levering

op 19 juli 2017 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

andaag verwachte ik twee bestellingen van CoolBlue. Deze gingen tussen 18u en 22u geleverd worden. Om iets na 22u krijg ik een sms dat de levering pas om 2240 zou komen. Omstreeks 2245 krijg ik een mail, waarin staat dat de bezorger zogezegd aan men deur is geweest, maar niemand open deed. Hij zou een briefje hebben achtergelaten. Geen van bijde zijn gebeurd! Ik ben speciaal wakker gebleven om deze levering (die ik nodig had) te ontvangen. Wij hebben een camera systeem op onze deur gericht staan, en daar was niemand op te zien. Ronduit schandalig!

Gewenste Oplossing:

Bij deze had ik graag van u een uitleg ontvangen waarom uw bezorgers liegen omdat ze te laat zijn en had ik graag mijn 19.90eur (2x 9.95eu) terug gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynalogic over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynalogic

Heeft op 18 augustus 2017 om 13:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Maus,

Allereerst nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Bedankt voor het insturen van een klacht middels ons klachtenformulier. Ik zie dat wij deze al in behandeling en beantwoord hebben. Mocht u hier nog vragen en/of opmerkingen over hebben, dan vernemen wij dit graag!

Ervan uitgaande u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team WeCare Dynalogic

Alle klachten die gemeld zijn door DanMechelen