Klacht: Container voor raam

op 05 september 2016 over Van Vliet groep in de categorie Schoonmaakbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Wegens werkzaamheden aan een nieuwbouwproject in de binnenstad van Leiden, staat er sinds een week een rode container van van Vliet voor mijn raam. Ik woon met erg veel plezier op de plek waar ik woon, met uitzicht op de straat. Door de container kan ik echter niet meer naar buiten kijken.

Vanmiddag sprak ik uw collega aan, die bezig was om de container weer voor mijn raam te zetten (dat ding wordt de hele dag met het grootste lawaai heen en weer gebracht). Hij vertelde me dat de container nog minstens 3 weken voor mijn raam zal blijven staan. Verbouwereerd vroeg ik hem of er geen alternatieve plek zou kunnen zijj voor de container!? “Nee”, was het antwoord.

Dit terwijl er rond de nieuwbouwwoningen zat plek is om het ding kwijt te kunnen. Waarom moet dit voor mijn huis? Een nieuwbouwproject naast je huis ok, maar moet ik er dan ook direct hinder van ondervinden?

Graag zou ik zien dat de container op een alternatieve locatie wordt geplaatst.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Rogier
Langebrug 146
2311 TB Leiden
0643847158

Gewenste Oplossing:

Als de container ergens anders wordt neergezet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Van Vliet groep over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Rogier079