Klacht: Contact zo goed als onmogelijk, wachttijd twee keer een kwartier, dus maar gestopt

op 21 april 2017 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag mijn abonnement voor bijna twee maanden opzeggen (8 mei t/m 1 juli). Dus ik wil ook geen digitaal abonnement tijdens mijn vakantie. Mij is anders telefonisch door een medewerker van jullie medegedeeld, een maand geleden dat dit geen probleem. Dus heb ik verschillende keren geprobeerd contact op te nemen. Helaas. Als op deze mail geen antwooord komt zal ik mijn abonnement definitief (na ruim 40 jaar) opzeggen. Het moet toch simpel zijn dit even te regeln.
Samengevat: Mijn abonneenummer is:15044385 Reesink H Berkeboom 12 4101 WP Culemborg

Gewenste Oplossing:

Als ik een antwoord op mijn mail krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henk Reesink