Klacht: contact onmogelijk

Beethoven 27 op 05 januari 2020 over thuisbezorgd.nl in de categorie Maaltijdbezorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zaterdag 4 januari gepoogd een griekse maaltijd te bestellen. Dit bleek onmogelijk. Toen ik verbonden zou worden met de Rabobank stopte het systeem en kon je wachten zonder dat er iets gebeurde. Toen getracht chinees te bestellen met hetzelfde resultaat. Tenslotte ben ik maar zelf eten gaan halen. Ik ben van mening dat je dit een hoogbejaarde man van 91 niet kan aandoen. Ik zou iedereen willen adviseren nooit gebruik te maken van THUISBEZORGD. Het is een ramp.

Gewenste Oplossing:

Dit is niet meer goed te maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thuisbezorgd.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thuisbezorgd.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Beethoven 27