Klacht: computer-compleet

op 19 december 2012 over Lecturama in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

men blijft me betalingsherinneringen sturen voor een door mij opgezegde cursus met de opmerking ‘weigert te betalen zonder opgave van reden’. Ik heb al vaak contact gehad met uitleg waarom ik niet wens te betalen. Lecturama heeft niet voldaan aan de regels, destijds bij Radar beloofd. Zij blijven in gebreke, omdat ze mijn brieven niet lezen.

Gewenste Oplossing:

Ik wens dat de betalingsherinneringen plus aanmaningen worden stop gezet en dat ik nooit meer iets van Lecturama hoor. Zo niet, dan zoek ik contact met Radar, de Consumenenautoriteit en verdere instanties. Dit gedram moet ophouden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Lecturama in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lecturama een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lecturama

Heeft op 20 december 2012 om 14:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Wij hebben zojuist een email naar u gestuurd met daarin een voorstel tot oplossing.

Mocht u hierover nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen in een antwoord op de verstuurde e-mail.

Met vriendelijke groet,

De klantenservice

Uitgeverij Lecturama

Alle klachten die gemeld zijn door computer compleet